Miley Cyrus crede că „timpul nu va putea şterge vreodată” videoclipul piesei ‘Wrecking Ball’.

Cântăreaţa a mărturisit într-un interviu recent că regretă că a filmat video-ul respectiv şi că cel mai mare coşmar al său este ca acesta să fie proiectat la înmormântarea sa.

Întrebată, în timpul emisiunii ‘The Zach Sang Show’, care ar fi trei dintre piesele sale pe care le-ar „iubi veşnic, şterge sau ucide”, ea spus, potrivit contactmusic.com: „Piesa pe care o voi iubi veşnic este, probabil, ‘The Climb’, pentru că încă transmite. Cea pe care aş şterge-o, ‘7 Things’. ‘Wrecking Ball’ aş ucide-o. Asat este ceva ce nu mai poţi îndepărta… să te legeni de colo colo, dezbrăcată, pe o bilă uriaşă, rămâne pe vecie. O dată ce faci aşa ceva – e pentru totdeauna. Timpul nu va putea şterge asta niciodată. Mereu voi fi fata dezbrăcată de pe bila uriaşă… (…) Trebuia să mă gândesc la faptul că mă va urmări multă vreme.”

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a glumit că „cel mai mare coşmar” al ei este ca videoclipul deocheat să fie proiectat la înmormântarea sa. „Acesta este cel mai mare coşmar al meu. Ca videoclipul să fie proiectat la înmormântarea mea… Ar fi ceva de genul: ‘Ne vom aminti mereu de Miley’, apoi video-ul. ‘A fost o persoană minunată’.”, a mai spus Miley Cyrus, conform sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava