• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miley Cyrus crede că „timpul nu va putea şterge vreodată” videoclipul piesei ‘Wrecking Ball’.

Cântăreaţa a mărturisit într-un interviu recent că regretă că a filmat video-ul respectiv şi că cel mai mare coşmar al său este ca acesta să fie proiectat la înmormântarea sa.

Întrebată, în timpul emisiunii ‘The Zach Sang Show’, care ar fi trei dintre piesele sale pe care le-ar „iubi veşnic, şterge sau ucide”, ea spus, potrivit contactmusic.com: „Piesa pe care o voi iubi veşnic este, probabil, ‘The Climb’, pentru că încă transmite. Cea pe care aş şterge-o, ‘7 Things’. ‘Wrecking Ball’ aş ucide-o. Asat este ceva ce nu mai poţi îndepărta… să te legeni de colo colo, dezbrăcată, pe o bilă uriaşă, rămâne pe vecie. O dată ce faci aşa ceva – e pentru totdeauna. Timpul nu va putea şterge asta niciodată. Mereu voi fi fata dezbrăcată de pe bila uriaşă… (…) Trebuia să mă gândesc la faptul că mă va urmări multă vreme.”

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a glumit că „cel mai mare coşmar” al ei este ca videoclipul deocheat să fie proiectat la înmormântarea sa. „Acesta este cel mai mare coşmar al meu. Ca videoclipul să fie proiectat la înmormântarea mea… Ar fi ceva de genul: ‘Ne vom aminti mereu de Miley’, apoi video-ul. ‘A fost o persoană minunată’.”, a mai spus Miley Cyrus, conform sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava