Liam Hemsworth, logodnicul lui Miley Cyrus, este responsabil pentru noua frizură a artistei.
Potrivit presei de peste ocean, actorul de origine australiană a încurajat-o pe iubita lui să se tundă cât mai scurt posibil.
„Miley a vorbit despre faptul că ar dori să se tundă mai scurt, iar Liam a fost total de acord cu decizia ei. Lui îi place foarte mult că ea a devenit mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte look-ul ei şi crede că Miley arată minunat cu genul acesta de frizuri.”, a declarat o sursă pentru RadarOnline, scrie showbizspy.com.
„Când Miley i-a spus că se gândeşte să se tundă, Liam a aprobat-o imediat. El este de părere că ea are o faţă foarte drăguţă şi că părul scurt o face şi mai frumoasă. Ea este conştientă că lumea va crede că a devenit o rebelă, sau că s-a ‘obrăznicit’, dar Miley nu este decât o tânără dornică să încerce ceva diferit. Miley nu a luat-o razna, doar încearcă şi lcururi noi.”, a adăugat aceeaşi sursă.

Miley Cyrus s-a tuns mai scurt, încurajată de logodnicul ei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava