MOPAN Suceava

Cântăreața Miley Cyrus, în vârstă de 22 de ani, care are o relație cu Patrick Schwarzenegger, scrie, pentru viitorul ei album, cântece despre problemele pe care le are cu părinții iubitului ei, potrivit contactmusic.com.

O sursă a declarat: „A scris piese despre problemele pe care le are cu familia lui Patrick. Miley le-a spus prietenilor că a adoptat strategia lui Taylor Swift – doar că, în loc să scrie cântece despre foști iubiți, scrie despre bogatul și puternicul clan Kennedy și despre cât de urât s-au purtat unii dintre membrii familiei cu ea. Miley se simte rănită că ei o judecă fără să încerce să o cunoască mai bine.”

În ciuda faptului că unii dintre membrii familiei lui Patrick nu sunt de acord cu relația lui cu controversata cântăreață, în special mama acestuia, el este îndrăgostit până peste cap de ea.
O sursă apropiată cuplului a declarat, potrivit contactmusic.com: „El știa ce-l așteaptă dacă va ieși cu Miley. Ea nu l-ar fi plăcut dacă el nu ar fi vrut-o pentru ceea ce este. Nu este deloc deranjat de modul în care ea se exprimă. O susține în tot ceea ce face.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava