Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus îi încurajează frecvent pe cei care participă la concertele sale din cadrul turneului ‘Bangerz’ să-și facă de cap între ei, așa că, la ultimul show, controversata vedetă a decis să le arate fanilor săi ce ar trebui să facă. Sâmbătă seară, la Staples Center, Los Angeles, în timp ce cânta cel mai recent hit al ei, ‘Adore You’, Miley s-a sărutat cu o altă vedetă celebră, nimeni alta decât Katy Perry, indormează contactmusic.com.

Katy Perry, care dansa în fața scenei, a fost luată prin surprindere de gestul fostei ‘Hannah Montana’, la fel ca și cei prezenți. ”Tocmai am sărutat o fată și chiar mi-a plăcut foarte mult.”, a spus Miley Cyrus, potrivit sursei citate, făcând aluzie la melodia colegei sale, „I Kissed a girl/ Am sărutat o fată“.

Chiar dacă în imaginile surprinse imediat după întâmplare, Katy Perry s-a arătat surpinsă de gestul colegei de breaslă şi s-a retras destul de repede, aceasta a postat mai târziu un mesaj pe contul ei de Twitter din care a lăsat să se înţeleagă că momentul nu i-a displăcut deloc. „Şi după! Te ador Miley Cyrus“, a scris Perry pe Twitter, potrivit ContactMusic.

”Bangerz”, turneul de promovare al celui de-al patrulea album al artistei, a stârnit un val de controverse încă de la început. Cei mai nemulțumiți sunt părinții, care au catalogat show-urile cântăreței drept ‘show-uri porno’ și chiar au trimis numeroase solicitări echipei artistei cerând ca turneul să fie anulat.

Puteți vedea FOTO și VIDEO accesând http://www.contactmusic.com/article/miley-cyrus-katy-perry-kiss-onstage-bangerz-tour-los-angeles-staples-center_4083128

 

Miley Cyrus și Katy Perry s-au sărutat în timpul unui concert. ”Am sărutat o fată și chiar mi-a plăcut foarte mult”, a spus Cyrus, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava