MOPAN Suceava

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit după opt luni de căsnicie și 10 ani de relație, informează contactmusic.com.

Artista a spus că inima sa este „plină de pace și speranță” după această despărţire.

Miley a scris pe Instagram, conform sursei citate: „Nu lupta cu evoluția, pentru că nu vei câștiga niciodată. Precum muntele în fața căruia stau acum, munte care era cândva sub apă, conectat cu Africa, așa este schimbarea inevitabilă. (…) Tatăl meu mi-a spus mereu „Natura nu se grăbește niciodată, dar mereu ajunge la timp…” … inima mea este plină de pace și de speranță ȘTIIND că aceste cuvinte sunt adevărate. Am fost învățată să respect planeta și procesul ei de evoluție și am de gând să fac același lucru și în ceea ce mă privește…”

Cântăreaţa Miley Cyrus (26 de ani) şi actorul Liam Hemsworth (29 de ani) s-au despărţit oficial, după mai puțin de un an de căsnicie. Zvonurile despre despărţirea celor două vedete au venit odată cu fotografia postată de Miley Cyrus pe contul ei de Instagram, unde a apărut fără verighetă. Un reprezentant al cântăreţei a confirmat despărţirea, într-o declaraţie pentru revista People: „Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment. Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea.”, se arată în mesajul oficial.

În plus, o sursă apropiată cuplului a declarat că cei doi artişti se străduiau de luni bune să-şi salveze relaţia, după ce au trecut prin mai multe despărţiri, de-a lungul timpului.

Cyrus şi Hemsworth şi-au început relaţia în timpul filmărilor pentru „The Last Song“, în 2009, în care au jucat împreună. Cei doi au anunţat că s-au logodit în 2012, înainte de a pune capăt relaţiei un an mai târziu. După aproape doi ani de pauză, Miley şi Liam s-au împăcat, cântăreaţa fiind surprinsă cu inelul de logodnă pe deget.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava