Concert pascal
MOPAN Suceava

Miley Cyrus susține că este un exemplu bun de urmat și că ea „nu doar se plimbă din hotel în hotel distrugând camere și petrece non-stop”.

Întrebată ce ar surprinde pe un străin la ea, vedeta în vârstă de 22 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu sunt așa cum oamenii încearcă să mă prezinte… Eu nu doar mă plimb din hotel în hotel distrugând camere și nu petrec non-stop, de fapt, muncesc din greu la muzica pe care o iubesc. Chiar pot spune că sunt un bun exemplu de urmat, pentru că știu ce trebuie să-i înveți pe oameni… și cel mai important lucru pe care oamenii trebuie să-l învețe este… să nu judece pe cei din jur.”

În altă ordine de idei, Maria Shriver, mama iubitului lui Miley Cyrus, Patrick Schwarzenegger, a rămas șocată când a văzut pozele nud ale cântăreței în revista V, potrivit unei surse. „Maria este scârbită de fotografii. Pur și simplu nu înțelege: de ce ar face Miley treaba asta și cum de nu îl deranjează pe Patrick.”, a spus o sursă, potrivit contactmusic.com.

Jurnalista în vârstă de 59 de ani nu prea este de acord cu relația amoroasă dintre fiul ei și autoarea hit-ului ‘Wrecking Ball’, însă nu reacționează pentru că simte presiune din partea soțului ei, Arnold Schwarzenegger, 67. Aceeași sursă a adăugat: „Nu este tocmai într-o situație plăcută, simte presiune din partea lui Arnold, nu vrea ca ea să fie polițistul cel rău. Singura persoană care-i împărtășește părerea este Katherine (fata ei).”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava