MOPAN Suceava

Miley Cyrus a dezvăluit că cel de-al șaptelea album al ei de studio, ‘Plastic Hearts’, va fi lansat pe 27 noiembrie.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a prezentat pe Instagram coperta noului disc, follow-up-ul celui din 2017, ‘Younger Now’. Miley – care a divorțat la începutul acestui an de Liam Hemsworth – a explicat pe rețeaua de socializare că a început să lucreze la acest material discografic în 2018, dar „totul s-a șters” în momentul în care viața sa a luat o turnură groaznică – i-a ars casa din Malibu. „Dacă citiți asta… știți că vă iubesc și vă apreciez enorm de mult. Am început acest album în urmă cu mai bine de doi ani. Credeam că e totul pregătit și aranjat. Și nu mă refer doar la album cu piesele sale, ci și la nenorocita mea de viață. Dar nimeni nu zgâlțâie un ego precum o face viața însăși. Când credeam că totul e gata… TOTUL s-a șters. Inclusiv notițele. Pentru că TOTUL s-a schimbat. Natura a făcut ceea ce acum cred că e o favoare și a distrus în locul meu lucrurile la care nu puteam renunța. Mi-am pierdut casa într-un incendiu, dar m-am regăsit în cenușă.”, le-a spus Miley Cyrus fanilor, potrivit contactmusic.com.

Colaboratorii săi au păstrat totuşi „scheletul” acelui LP, sub formă de sample-uri şi înregistrări. Fiecare înregistrare era una profund autobiografică, iar un capitol vital lipsea din cauza incendiului. Pe viitorul material vom regăsi şi coveruri live ale pieselor Blondie ‘Heart Of Glass’ şi ‘Zombie’ de la The Cranberries.

„Triumfal și cu recunoștință vă prezint cel de-al șaptelea album de studio al meu, ‘Plastic Hearts’. Va fi lansat pe 24 noiembrie 2020.”, a încheiat artista.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava