MOPAN Suceava

Bucurie de nedescris pentru unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei! Elon Musk, fondatorul Tesla, în vârstă de 48 de ani, a anunțat venirea pe lume a copilului pe care îl are cu frumoasa Grimes, de 32 de ani, o cântăreață de origine canadiană într-un stil original. A postat o poză cu el și bebelușul pe contul lui de Instagram cu un comentariu simplu: ”Mama și bebe sunt sănătoși”, potrivit click.ro.

Elon Musk, de 48 de ani, a devenit tată pentru a șaptea oară. Iubita lui, cântărața Grimes a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în plină pandemie de COVID-19. Întrebat de unul dintre fani cum îl va chema pe bebeluș, Elon Musk, care are o avere estimată la peste 37,3 miliarde de dolari, a spus că ”X Æ A-12 Musk”. Șocul și mai mare vine din partea mamei care, deși a bifat în certificatul de naștere faptul că bebelușul este de sex masculin, a hotărât că îl va lăsa pe micuț să decidă singur dacă vrea să fie fată sau băiat. Asta însemnând că în orice moment al vieții lui, părinții sunt gata să îl ajute să devină… fată, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/miliardarul-elon-musk-tata-pentru-saptea-oara-socat-planeta-cu-poza-bebelusului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava