Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Săptămâna viitoare, întreaga lume va sărbători 27 de ani de când mișcarea spirituală Falun Dafa (cunoscută şi sub numele Falun Gong) a fost prezentată publicului larg de către fondatorul ei, dl. Li Hongzhi, şi a 20-a aniversare a Zilei Mondiale Falun Dafa.

Practica Falun Dafa, cu principiile ei de adevăr, bunătate și toleranță, a ajutat milioane de oameni din toată lumea, aducând sănătate, bucurie, pace, precum şi reînvierea valorilor fundamentale tradiționale ale omenirii.

În ciuda persecuţiei conduse de statul chinez la nivel naţional împotriva Falun Dafa, ce a fost lansată pe 20 iulie 1999 de către fostul preşedinte chinez Jiang Zemin, popularitatea practicii Falun Dafa nu numai că nu s-a diminuat, dar s-a amplificat în întreaga lume. Oferind un exemplu remarcabil de umanitate și curaj în faţa nedreptăţii, practicanţii Falun Dafa din China şi de pretutindeni, au răspuns persecuţiei în mod pașnic prin eforturi constante de informare a publicului cu privire la persecuţia inumană.

La douăzeci şi șapte de ani de la introducerea sa publicului larg în China, Falun Dafa înfloreşte în întreaga lume, iar oamenii se călăuzesc după principiile adevărului, compasiunii şi toleranţei. Acesta este darul pe care Falun Dafa îl oferă lumii întregi.

Programul activităților cuprinde:

11 mai: Clase gratuite de exerciții pentru public: 9:00-11:00 (Parcul Herăstrău).

12 mai: Clase gratuite de exerciții pentru public: 9:00-11:00 (Parcul Herăstrău).

12 mai: Trecătorii vor putea admira serenitatea străvechii practici Falun Dafa în exerciţiile prezentate publicului: 11:30-13:30 (la intrarea Arcul de Triumf din Parcul Herăstrău.)

13 mai: Momente de reculegere și protest pașnic împotriva persecuției inumane cu care regimul chinez ateu a răspuns unei practici spirituale paşnice înrădăcinate adânc în tradiţiile străvechi chinezeşti: 17:00 – 19:15 (în faţa Ambasadei Chinei).

Informații suplimentare

O tradiție antică pentru minte, trup și spirit: Falun Dafa (sau Falun Gong) este o practică străveche de cultivare a caracterului moral şi a corpului. Transmisă de mari maeştri din antichitate şi făcută publică în 1992, în China, de către Maestrul Şcolii, domnul Li Hongzhi, practica constă în efectuarea unui set de cinci exerciţii line de qigong, iar aprofundarea disciplinei se face respectând principiile universale de adevăr, compasiune şi toleranţă (anduranţă) în viaţa de zi cu zi. Pentru a afla mai multe, vizitați http://ro.falundafa.org/falun-dafa-video-audio.html sau https://ro.faluninfo.eu/background/whatisfalungong

Istoric: În 1993, Falun Gong a primit în China titlul de „Steaua Şcolilor de Qigong”. Falun Dafa a readus în societatea chineză distrusă de ideologia partidului comunist, valori profunde din tradiţia chineză, precum altruismul, onestitatea, răbdarea, iar beneficiile ei au fost cunoscute repede şi în străinătate.

Persecuție: Popularitatea practicii dar şi stilul tradițional de viaţă era stânjenitor pentru unii lideri de partid din China deoarece venea în contradicţie cu ideologia violentă de partid.

Învățarea practicii: activitățile Falun Dafa sunt întotdeauna gratuite, iar exercițiile vor fi predate de voluntari. Puteți face exercițiile la domiciliu în ritm propriu sau împreună cu un grup local. Pentru mai multe informații despre site-urile de practică Falun Dafa din zona dvs., vizitați http://ro.falundafa.org/falun-dafa-contact-romania.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava