MOPAN Suceava

Este un film de referinţă! ”Urzeala tronurilor”, fantezie medievală realizată după o serie de cărţi fantastice de George R.R, Martin, a avut şi are încă record de fani în lume, notează click.ro.

Sean Bean (62 de ani), care a jucat rolul lui Eddard „Ned” Stark, a câştigat 120.000 $ pe episod. Pentru cele 9 episoade în care a apărut, până a fost ucis, el a încasat 1,08 milioane $. Însă are o avere de 20 milioane $, fiindcă a făcut roluri memorabile în ”Stăpânul inelelor”, ”GoldenEye” şi ”Troia”. Câştiguri frumoase a obţinut şi după faima pe care i-a adus-o ”Urzeala tronurilor”, în filmele ”Legends”, ”Broken”, ”The Frankenstein Chronicles”.

Peter Dinklage (51 de ani), înalt de doar 1,32 metri a făcut un rol epocal în serial, interpretându-l pe Tyrion Lannister. La început, a fost plătit cu 150.000 $ pe episod. El a ajuns însă să fie plătit cu 1,2 milioane $ pe episod în ultimul sezon şi a reuşit să încaseze 12 milioane de dolari numai pentru rolul din ”Urzeala tronurilor”. În prezent are o avere de 25 milioane $, fiindcă faima din serial i-a adus roluri în ”Avengers: Infinity War” şi ”X-Men: Days Of Future Past”, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/milionarii-din-gane-thrones-serialul-i-imbogatit-pe-actori

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava