Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul volum este dedicat iubirii sale cu vestita creatoare de modă Romanița Iovan, iar în cel de-al doilea volum vor fi expuse poveștile de dragoste care l-au făcut celebru pe Columbeanu, cea cu Anna Lesko, considerată rampa de lansare a milionarului în lumea mondenă, și apoi căsnicia cu Monica Gabor, notează click.ro.

Cu Anna Lesko, cântăreața din Republica Moldova, Irinel a pătruns în lumea mondenă a Capitalei. Cei doi s-au cunoscut în 1996, în urma unui vizite efectuate de Lesko în România și s-au despărțit în anul 2004. În urma Annei au rămas în palatul lui Irinel de la Izvorani tablourile acesteia, cântăreața fiind pasionată de pictură. Irinel a dezvăluit, însă, că acestea au ars în incendiul care i-a distrus vila de la Izvorani, în 2020. „Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a declarat Irinel, la „Xtra Night Show”, potrivit sursei citate.

În urmă cu opt ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 70 de milioane de euro. În prezent, omul de afaceri ar fi falit.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/milionarul-falit-irinel-columbeanu-adevarul-despre-iubitele-celebre-ce-spune-despre

Milionarul falit Irinel Columbeanu, adevărul despre iubitele celebre. Ce spune despre Anna Lesko, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava