• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Comunitatea poloneză din Bucovina  a organizat duminică, 14 aprilie, de Florii, o acțiune la Casa Polonă din Poiana Micului pentru a-și aduce aminte de frumosul meștesug al încodeierii ouălor.

”Fiecare gospodină a venit cu instrumentele sale și cu vopselele sale și așa s-a trecut la treabă. Am constatat că fiecare localitate în parte are tehnica sa, iar instrumentul pentru încondeiat poartă diferite denumiri cum ar fi: „pisiak” în Poiana Micului, „kluczka” în Solonețu Nou și „dziubasek” în Pleșa. De asemenea, participanții au facut schimb de informații, au arătat o parte din tehnicile pe care le-au moștenit din moși strămoși de la părinți, bunici sau chiar străbunici”, a declarat Ghervazen Longher, președintele Uniunii Polonezilor din România. La eveniment au participat Victoria Longher, deputat din partea minorității poloneze în Parlamentul României, Ghervazen Longher, președintele Uniunii Polonezilor din România, militari ai schimbului IV al Contingetului Militar Polonez care staționează la Craiova în frunte cu maiorul David Butlak, dar și membrii comunitatilor poloneze din Păltinoasa, Pleșa, Poiana Micului, Solonețu Nou, Suceava și Vicșani. Mesteșugarilor s-a alaturăt și un grup de tineri din Cracovia însoțiți de pr. Mariusz Kiełbasa veniți la Solonețu Nou pentru a-și petrece Sărbătorile Pascale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava