MOPAN Suceava

Lucrătorii de poliție din cadrul Compartimentului Rutier Rădăuți au fost sesizați sâmbătă seară că pe str. Spitalului, din mun. Rădăuți a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto a plecat de la locul evenimentului.
La fața locului a fost identificat autoturismul prezentând avarii în partea frontală, intrat în coliziune cu un imobil. De asemenea, la locul producerii evenimentului rutier a fost identificat apelantul, acesta relatând lucrătorilor de poliție faptul că a observat cum conducătorul autoturismului a provocat evenimentul rutier soldat cu pagube materiale, la scurt timp coborând din autoturism, îndreptându-se în grabă către str. Ștefan cel Mare.
Ulterior, la ora 18:10, un bărbat de 28 ani, localnic, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că i s-a sustras autoturismul ce se afla parcat pe str. Ștefan cel Mare, având cheile în contact. La scurt timp, acesta s-a prezentat în locul producerii evenimentului rutier, prezentând leziuni la nivelul capului, polițiștii având suspiciunea că acesta era de fapt conducătorul auto ce a provocat evenimentul rutier, plecând de la fața locului.
Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,68 mg/L alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cu privire la sesizarea privind furtul autoturismului susmenționat, acesta nu se confirmă, în cauză, în urma verificărilor și a investigațiilor efectuate, coroborate cu cele declarate verbal de către un martor identificat, stabilindu-se că apelantul a fost cel care a condus autoturismul provocând evenimentul rutier şi părăsind locul accidentului fără încuviinţarea lucrătorilor de poliţie.
În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava