MOPAN Suceava

Mindy Kaling crede că fanii vor fi încântați să vadă ce a mai făcut Elle Woods, odată cu lansarea celui de-al treilea film ‘Blonda de la Drept’.

Actrița/scenarista, în vârstă de 41 de ani, a scris scenariul pentru cel de-al treilea film din franciză. Pelicula o va avea din nou în prim plan pe îndrăgita Elle Woods, interpretată de Reese Witherspoon.

Mindy a mărturisit că a fost „emoționată” să lucreze la un film atât de cunoscut și apreciat, dar știe sigur că fanii vor fi încântați să afle ce mai face Elle acum, la 40 de ani.

Ea a declarat în cadrul meisiunii ‘Good Morning America’, potrivit contactmusic.com: „Am lucrat cu Reese la câteva filme și suntem prietene de ceva vreme; mereu am colaborat la diferite pelicule. Au trecut mai bine de 20 de ani de când a făcut primul film din serie și mi-a spus: ‘Știi, mi-ar plăcea foarte mult să interpretez iar personajul’. Am fost foarte emoționată, pentru că este un film iconic, dar apoi mi-am dat seama că va fi foarte disctractiv să îmi imaginez personajul ei după vârsta de 40 de ani. Cu ce se mai confruntă Elle Woods ca femeie de 41 de ani? Cred că va fi un film minunat pentru Reese, iar oamenii vor fi încântați să o revadă în acest rol.”

Jennifer Coolidge se va întoarce în rolul cosmeticienei Paulette Bonafonté Parcelle. Ea a jucat alături de Reese și în primul film din franciză, în 2001, dar și în cel de-al doilea, din 2003, ‘Legally Blonde 2: Red, White & Blonde’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava