Concert pascal
MOPAN Suceava

Înscrieri gratuite și cel mai mare fond de premiere din județ pentru o asemenea competiție, la cea de-a VII-a ediţie a Cupei Aqua Carpatica.

Atenția minifotbalului din județ se mută, la mijloc de octombrie, la Vatra Dornei! Și asta pentru că Baza Sportivă Stadium Yanis va găzdui, între 13-21 octombrie, cea de-a VII-a ediţie a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal.

Competiţia aduce, o dată cu ediția de anul acesta, și câteva noutăți. În primul rând, se pot înscrie practicanţi de minifotbal din întreg județul Suceava (cu domiciliul stabil-nu se acceptă vize de flotant), nu doar din Bazinul Dornelor, așa cum condiționau organizatorii până acum. De asemenea este permis și accesul fotbaliştilor legitimaţi, însă doar a celor din ligile a IV-a și a V-a, fiecare echipă putând înscrie maxim 10 jucători în lot. Înscrierile sunt gratuite și se pot face până pe data de 10 octombrie la Stadium Yanis din cartierul Unirii sau la Magazinul MaxiSPORT din centrul municipiului Vatra Dornei, pe aleea pietonală! Având în vedere modificarea privind domiciliul, înscrierile se pot face și online, pe adresa cupa.aquacarpatica@gmail.com. Detalii se pot obține și la 0721177557 și pe pagina de Facebook a evenimentului (Cupa Aqua Carpatica la Minifotbal).

Toate meciurile turneului vor fi arbitrate de către Vasile Tacu și Ghiță Ignătescu, arbitrii apreciați și la edițiile precedente ale competiției dornene.

# Campioana ediției 2018 se va alege cu 4.000 de lei!

Premiile au fost majorate cu 30%, astfel încât fondul total de premiere

depășește 3.000 de euro, fiind cel mai mare alocat unei asemenea competiții în județul nostru. Campioana va fi răsplătită cu 4.000 de lei, locul 2 va primi 2.000 de lei, locul 3, 1.500 de lei, iar echipa care va pierde finala mică se va alege cu 1.000 de lei. De asemenea, vor primi distincţii importante şi fotbaliştii care se vor remarca în mod deosebit pe durata turneului, cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgheterul întrecerii urmând să fie recompensaţi de către organizatori. Premii speciale vor fi acordate, la fel ca şi la ediţiile precedente, şi celor mai tineri dintre jucătorii care se vor evidenţia pe durata competiţiei, urmând să fie recompensată şi echipa cu media de vârstă cea mai scăzută.

Tragerea la sorţi şi şedinţa tehnică sunt programate pentru vineri, 12 octombrie, ora 19.00, la Yanis Sport Pub, lângă Baza Sportivă (va fi necesară prezența unui reprezentant al fiecărei echipe).

Meciurile din faza grupelor sunt programate pentru zilele de 13-14 octombrie, iar faza finală, în 20-21 octombrie!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava