• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sala ”Dumitru Bernicu” a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute cea de-a șaptea ediție a Memorialului “Lilioara Grămadă” la minifotbal. Cu acest prilej, peste 40 de arbitri, observatori și oameni de fotbal din județ au ținut să-i aducă un omagiu celei care timp de aproape doi ani și jumătate a ocupat funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Suceava. Trofeul ediției din acest an a ajuns în posesia arbitrilor din Fălticeni, trupa condusă de Marcel Irimie reușind să câștige toate cele patru meciuri disputate. Podiumul a fost completat de formațiile CJA Suceava II și CJA Suceava III, urmate de CJA Suceava și echipa subcomisiei de arbitri din zona Rădăuți.
Pe lângă medalii și cupe, organizatorii au acordat și câteva diplome individuale. Ionuț Tcaciuc a fost declarat cel mai bun portar al turneului, Dumitru Turca a fost ales cel mai bun fundaș, Sergiu Ciubotaru a fost desemnat cel mai tehnic jucător, în vreme ce Andrei Corduneanu a câștigat atât titlul de golgheter, cât și pe cel de cel mai bun jucator al Memorialului “Lilioara Grămadă”.
Meciurile au fost arbitrate de Constantin Gheorghe și Dumitru Antoniu.
Fălticenenii au mizat următorii jucatori: Adrian Vieru – Marcel Irimie, Andrei Corduneanu, Alexandru Blănariu, Sergiu Ciubotaru, George Plantoș, David Iftode și Alexandru Ciursă.
Șefă a arbitrajului județean timp de doi ani și jumatate, Lilioara Grămadă s-a stins din viață pe 30 decembrie 2011, la vârsta de doar 44 de ani. Lilioara Grămadă a jucat fotbal la echipa de fete Zimbru Suceava, iar după ce formația s-a desființat, s-a apucat de arbitraj. Ca arbitru asistent, Lilioara a ajuns pâna la nivelul Ligii a II-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava