MOPAN Suceava

Jucătorul Sergiu Corban, de la echipa Railex Suceava, a devenit campion european alături de naţionala de minifotbal a României, după turneul final desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în Grecia. La turneul final au participat 24 de selecţionate.
Tricolorii au câştigat pentru a patra oara consecutiv titlul european, după ce s-au impus în finala competiţiei din Creta, cu scorul de 2-0, în faţa Croaţiei.
În semifinale, echipa selecţionerului Tiberiu Lajos a trecut la penaltyuri, cu scorul de 2-1, de Germania, după ce portarul român Cristi Popa a apărat două lovituri de departajare.

Rezultatele Romaniei:
Grupe:
România – Slovenia 1-0
România – Polonia 1-0
România – Croaţia 0-1
Optimi de finală:
România – Slovacia 1-0
Sferturi de finală:
România – Anglia 2-0
Semifinale:
România – Germania 0-0 (2-1, d.p.)
Finala:
România – Croaţia 2-0

Jucătorii români au primit trofeul şi medaliile de campioni europeni chiar din partea preşedintelui Federaţiei Europene de Minifotbal, Răzvan Burleanu.
Selecţionerul român Tiberiu Lajos a deplasat în Grecia următorul lot de jucători: Cristian Popa, Gabriel Coşa – Mircea Popa, Călin Trohin, Nicolae Constândana, Ionel Apostu, Sorin Ghiuş, Răzvan Radu, Adrian Călugăreanu, Ovidiu Vâlceanu, Ioan Ştirbeţ, Nicolin Miroslav, Radu Burciu, Giorgian Ionescu şi Sergiu Corban.
Sergiu Corban este cel de-al treilea jucător de la Railex Suceava care devine campion european cu echipa naţională de minifotbal a României, după Ovidiu Bosancu şi Sorin Nicoară, distinşi cu titlul continental în urmă cu doi ani, la Tulcea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava