Concert pascal
MOPAN Suceava

Ediția a XI-a a Campionatului județean de old-boys „Baracuda” s-a încheiat recent la Baza sportivă „Gârla Morii”, din lunca Sucevei, odată cu disputarea tuturor celor 105 meciuri programate. A fost un sezon interesant, cu multe meciuri spectaculoase, și, lucru foarte important, fără evenimente nedorite pe terenul de joc. Competiția s-a terminat cu succesul celor de la Centru Vechi, care au izbutit astfel să-și apere titlul cu cucerit anul trecut. Marcel Mandiuc, Ovidiu Ciobanu, Laurențiu Berezoschi, Marius Macovei, Bogdan Târnovan, Mihai Guriță, Nicolae Lazăr, Nae Grosu, Vasile David, Cristian Bumbac, Viorel Stan, Florentin Petre, Costel Ilie, Claudiu Sevaciuc și Iulian Ignătescu sunt jucătorii care au contribuit la realizarea acestei performanțe, alături de antrenorul Ilie Trandafir. La un singur punct în spatele trupei manageriate de Tudor Hotnogu s-a clasat Inter Conti, ultima treaptă a podiumului de premiere fiind ocupată de Vivendi. Valexin, Eco Optic, Autobest HQ și Urșii au reușit să se poziționeze în prima jumătate a clasamentului, reușind un sezon bun, însă felicitări pentru atitudine, efort și pentru dorința de a face mișcare în aer liber merită și celelalte formații participante în campionat, este vorba de Thermonet, Galacticii, Brădet, Arsenal, Artra, Concordia, Euro Express Full și Bucovina.
Titlul de cel mai bun jucător al campionatului i-a revenit lui Ovidiu Ciobanu, în vreme ce coechipierul său de la Centru Vechi, inepuizabilul Mihai Guriță, a fost desemnat cel mai combativ fotbalist. Cu ajutorul celor 30 de goluri marcate, Lucian Burlacu, de la Inter Conti, a ieșit golgeterul competiției, distincția oferită pentru cel mai bun portar ajungând în acest an la Dan Remus Flămându, de la Valexin. Ultimul premiu individual, atribuit celui mai tehnic jucător, a intrat în posesia lui Alin Fercalo, mijlocașul echipei Vivendi.
Nu în ultimul rând trebuie amintit că formația Bucovina a câștigat Trofeul „Fair play”, o distincție cu o însemnătate aparte pentru organizatori.
Premierea laureaților ultimei ediții de campionat a avut loc ca de fiecare dată, într-un cadru festiv, la Restaurantul Gârla Morii.
Campionatul județean de minifotbal pentru old-boys este susținut de „Baracuda”, cel mai cunoscut nume din România în domeniul articolelor de pescuit, și beneficiază de sprijinul Asociației Județene de Fotbal, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret și al cotidianului Monitorul de Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava