MOPAN Suceava

Railex Suceava a făcut din nou o figură frumoasă la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal care s-a disputant la finele săptămânii trecute la Hunedoara. Formația suceveană a făcut parte din grupa A alături de grupările Salamandra Zalău, CSD Deva, Phoenix Craiova și Dolce Vita Târgu Jiu.

Railex Suceava a debutat la turneul final cu o victorie la scor, 8-0 cu Salamandra Zalău. Pentru echipa patronată de Ilie Lahman au marcat Nemeș, de trei ori, Tomescu de două ori, Romaniuc, Irimia și Paul Bosancu.

Cel de-al doilea meci din grupă pentru Railex Suceava a fost unul mai echilibrat. Sucevenii au condus prin golul lui Nemeș, dar au fost egalați în repriza secundă. Victoria pentru bucovineni a fost adusă pe final de joc de Corban.

În meciul cu character decisive pentru accesul pe unul din primele locuri ale grupei A, Railex Suceava a întîlnit formația Phoenix Craiova. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1-1, punctul sucevenilor fiind reușit de Corban. La penaltiuri câștig de cauză au avut sucevenii, Tomescu și Romaniuc nimerind plasa porții oltene

În ultima partidă din grupa A, Railex Suceava a întîlnit formația Dolce Vita Târgu Jiu. După 60 de minute de joc scorul a fost egal, 3-3, pentru suceveni marcând Nemeș, de două ori și Irimia. Gruparea suceveană s-a impus din nou în urma executării loviturilor de departajare prin reușitele lui Tomescu, Romaniuc și Florin Ailenei. În urma acestor rezultate, Railex Suceava a încheiat grupa A pe primul loc cu 10 puncte, fiind urmată de Phoenix Craiova cu 9 puncte.

În sferturile de finală ale turneului final al Campionatului Național de Minifotbal, Railex Suceava a întâlnit gruparea Juventus Sibiu.

Sucevenii au fost conduși tot timpul pe parcursul acestei partide, cu 2-0, 3-1 și în final 4-2 și au încheiat competiția de minifotbal pe locul V. În partida cu sibienii au marcat Corban și Romaniuc.

Deși nu a ajuns să joace în semifinale, Railex Suceava a demonstrat din nou că are potențial. Dacă în grupe a avut șansă în partidele pe care le-a câștigat la penaltiuri, în sferturi norocul nu le-amau surîs sucevenilor.

Din lotul formației Railex Suceava pentru ediția 2013 a turneului final al Campionatului Național de Minfifotbal au făcut parte jucătorii: Dănut Tipa, Nicolae Axinte, Ovidiu Livischi – portari, Florin Ailenei, Ovidiu Bosancu, Paul Bosancu, Sergiu Corban, Adrian Ungureanu, Radu Tomescu, Andrei Aileni, Mihai Guriță, Andrei Irimia, Ionel Nemeș, Marius Romaniuc și Vlad Murariu. Delegat: Daniel Haraga.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava