În cadrul inițiativei „Reacție pentru educație”, derulatã ca urmare a parteneriatului între Ministerul Educației și Cercetãrii și Narada, mâine, 1 aprilie,  se va lansa Naradix – modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țarã își dau întâlnire online, timp de o orã, pentru a învãța despre lucrurile care îi pasioneazã. De la social media, la personal branding, dezvoltare personalã, tehnologie, inteligențã artificialã sau educație financiarã, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top.

În cadrul NaradiX, vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.

Programul întâlnirilor NaradiX din aceastã sãptãmânã:

Miercuri, 1 aprilie: Bianca Adam – inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobricã, vor rãspunde întrebãrilor pregãtite de Bianca și vor anunța programul pentru urmãtoarele sãptãmâni.

Joi, 2 aprilie: Dr. Mihail Pautov – Medicul va explica pe îndelete de ce e important sã rãmânem acasã pe perioada carantinei, cum sã ne protejãm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.

Vineri, 3 aprilie: Urania Cremene – despre cum pot fi gestionate sãnãtos emoțiile în timpul izolãrii, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacã nu ieșim din casã și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava