• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Reprezentatul Direcției de Sănătate Publică, medicul Cătălina Zorescu, a anunțat în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural că în 2019, la nivelul județului nostru nu au existat disfuncționalități majore în aprovizionarea cu vaccinuri, iar bugetul alocat instituției de către Ministerul Sănătății pentru plata serviciilor de imunizare este de 2,5 milioane de lei. Ea a menționat că DSP dispune de stocuri suficiente de vaccin care asigură necesarul pînă la finele anului. Doctorița Zorescu a mai spus că DSP Suceava acordă o atenție specială, mai ales în actualul context epidemiologic de evoluție a cazurilor de rujeolă în județ, identificării comunităților cu acoperire vaccinală suboptimală și organizării de campanii suplimentare de vaccinare de tip „din ușă în ușă” pentru recuperarea restanțierilor, prin intermediul medicilor de familie și cu sprijinul asistenților comunitari și la mediatorilor sanitari. Astfel, numai în această lună au fost imunizați peste 100 de copii în comunitățile defavorizate din Vicovu de Sus și din satul Capu Codrului, unde evoluează focare de rujeolă. De la începutul anului, la Suceava au fost semnalate peste 300 de cazuri de rujeolă, față de 213 în 2018.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava