Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că în cursul zilei de astăzi, Ministerul Sănătății a transmis instituției pe care o conduce avizul pentru înființarea unui spital de copii la Suceava. Gheorghe Flutur a spus că acesta ar urma să fie construit în curtea Spitalului Vechi din Suceava. „Noul spitalul de copii va asigura servicii nu doar pentru pacienți din județul Suceava, urmând a deservi o zonă mai largă, în concordanță cu Planurile regionale de servicii de sănătate”, a precizat Flutur.
Șeful administrației județene declara la finalul săptămânii trecute că investiția în construcția spitalului de copii va fi de 79 de milioane de euro, care ar urma să fie finanțată prin Compania Națională de Investiții. Flutur a spus că a solicitat avizul Ministerului Sănătății pentru acest nou spital de copii, astfel încât Compania Națională de Investiții să îl poată include pe lista de investiții. El a explicat că spitalul de copii ar urma să aibă demisol, parter și cinci etaje, o suprafață totală de 3.750 de metri și 412 de paturi, 65 dintre acestea fiind pentru însoțitori, iar durata investiției ar urma să fie de 36 de luni. Șeful administrației județene a explicat că pentru acest spital se solicită o suplimentare cu 78 de paturi, față de numărul actual aprobat la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. El a arătat că spitalul de copii de la Suceava ar putea să fie destinat și pentru pacienții din județul Botoșani.

Ministerul Sănătății a transmis Consiliului Județean Suceava avizul pentru noul spital de copii, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava