MOPAN Suceava

Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu a semnat ordinul privind încetarea prin denunțare unilaterală a contractului de management încheiat cu Fănel Ignat pentru asigurarea conducerii interimare a Operei Naţionale Bucureşti.

„Respectând legislația în vigoare, ordinul prevede acordarea unui termen de preaviz de 15 zile calendaristice”, a transmis Ministerul Culturii.

Astfel, pe 25 martie 2021, la îndeplinirea termenului de preaviz, vor înceta efectele juridice ale ordinului Ministrului Culturii privind asigurarea conducerii interimare a Operei Naționale București de către domnul Fănel Ignat.

După expirarea termenului legal, ministrul culturii va numi un nou manager interimar, având în vedere faptul că ministerul nu poate demara procedurile legale pentru organizarea unui concurs de proiecte de management.

Reamintim faptul că postul de manager al Operei Naționale București este ocupat de către domnul Alexandru-Cătălin Ionescu al cărui contract de management a fost suspendat până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătorești care se va pronunţa în dosarul penal nr. 46378/3/2016.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava