• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Viorel Cucu, primarul comunei Adâncata, s-a declarat nemulţumit şi dezamăgit de modul în care Ministerul Dezvoltării Regionale, condus de vicepremierul Vasile Dâncu, gestionează Programul Naţional de Dezvoltare Locală- PNDL. El a amintit de întârzierile foarte mari în asigurarea banilor către investiţiile finanţate prin PNDL dar şi la decontarea lucrărilor deja executate.

Viorel Cucu a exemplificat cu lucrările de investiţii la două unităţi de învăţământ din comună şcoala din Călugăreni şi şcoala cu clasele V-VIII din Adâncata. «Aici avem o mare întârziere la decontarea lucrărilor efectuate. Banii trebuiau să vină în termen de 15 zile de la depunerea situaţiilor de lucrări. Noi am depus din 15 septembrie situaţiile şi nici acum nu am primit banii. Am primit în schimb o notificare din martea Ministerului Dezvoltării  să finalizăm lucrările din surse proprii sau din alte surse. Ministerul de Finanţe ne-a cerut o situaţie a lucrărilor care se derulează prin PNDL în ideea că va fi o rectificare pozitivă şi vom primi banii. Dacă nu primim sumele să acoperim lucrările va fi o mare problemă pentru noi pentru că nu putem fi corecţi faţă de constructor. L-am auzit şi pe domnul ministru Dâncu că va da bani pentru terminarea investiilor în şcoli or dacă nu face acest lucru degeaba conduce acest minister. Pe mine mă dezamăgeşte total », a spus Cucu.

Viorel Cucu susţine că sursele proprii de finanţare se ridică la doar 110.000 de lei bani care ajung doar pentru menţinerea în funcţiune a primăriei şi pentru realizarea documentaţiilor în vederea promovării de proiecte cu finanţare europeană. El avertizează că în cazul în care la rectificarea bugetară primăria Adâncata nu va primi măcar 800.000 de lei pentru acoperirea cheltuileilor cu cofinanţarea unor proiecte atunci dezvoltarea comunităţii în anul 2017 va fi compromisă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava