Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Suceava va fi inaugurat în prezenţa ministrului dezvoltării regionale şi turismului, Cristian Petrescu. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că ministrul dezvoltării şi turismului va fi prezent la Suceava în cursul zilei de joi. Flutur a subliniat că noul centru reprezintă kilometrul zero pentru turiştii care vizitează judeţul Suceava. Centrul Naţional de informare şi Promovare Turistică a fost construit lângă Biblioteca I.G. Sbiera printr-un proiect european. La noul centru va exista o bază de date cu toate unităţile de cazare şi de alimentaţie publică din judeţ, cu obiectivele turistice, precum şi cu asociaţiile de turism sucevene.

În acelaşi timp, Gheorghe Flutur a spus că în cursul zilei de duminică, la Suceava va fi prezent şi ministrul transporturilor, Alexandru Nazare. „Vomn discuta aspecte legate de modernizarea aeroportului din Salcea, precum şi despre investiţiile legate de modernizarea drumului Suceava – Botoşani şi de construcţia şoselei de centură a Sucevei. De asemenea, vom discuta şi despre proiectul pentru transportul intermodal de la Dărmăneşti, de cinci milioane de euro”, a mai spus Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a mai adăugat că la sfârşitul săptămânii viitoare, la Suceava va veni şi ministrul Agriculturii, Stelian Fuia. Flutur a spus că acesta va semna mai multe proiecte pentru modernizarea unor drumuri judeţene afectate de inundaţiile din anul 2010. „Vreau să spun că vom continua acţiunile de aducere de fonduri în judeţul Suceava. Săptămâna trecută am semnat câteva contracte de finanţare pentru primării din zona de munte pe modernizarea de drumuri comunale. Urmează ca în prezenţa ministrului agriculturii să semnăm câteva zeci de proiecte pentru modernizarea mai multor drumuri din judeţul Suceava, şi în special a drumurilor afectate de inundaţiile din 2010. Vreau să amintesc faptul că după inundaţiile din 2010 am făcut demersuri şi la Bucureşti, la Guvern, şi la Uniunea Europeană, pentru a demara un program special pe fonduri europene pentru rezolvarea problemelor cu drumurilor afectate de inundaţii. Îmi exprim speranţa că un astfel de program va rezolva o parte din problemele localităţilor Suceava în ceea ce priveşte repararea şi modernizarea infrastructurii”, a declarat Flutur.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava