Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul apelor și pădurilor, Ioan Deneș, participă la Suceava la întâlnirea Comitetului Comun de Management al sitului Patrimoniului Mondial Natural UNESCO ”Păduri străvechi și seculare de fag din Carpați și alte regiuni ale Europei”. Evenimentul are loc astăzi, fiind organizat de Ministerul Apelor și Pădurilor, cu sprijinul Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva. Alături de ministrul Ioan Deneș, la întâlnire participă prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, Viktoria Hasler – Ministerul Federal pentru Sustenabilitate și Turism din Austria, Hanns Kirchmeir – ECCO Institute of Ecology, Austria, experți naționali și localii în domeniu.


Evenimentul se adresează tuturor experților implicați implicat activ în domeniul politicilor și managementului sitului ce a fost inclus în lista UNESCO, în 2017.
În prezent, situl “Păduri de fag primare și seculare din Carpați și alte regiuni ale Europei” cuprinde 12 state, printre care și România. În această listă, județul Suceava este inclus cu Codrul secular de la Slătioara.
De precizat că marți dimineață, invitații la această reuniune de la Suceava au vizitat componenta sitului natural UNESCO „Codrul secular Slătioara”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava