Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a inaugurat luni noul sediul al Judecătoriei din Fălticeni. La eveniment au mai fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, senatorul Ovidiu Donţu, dar şi preşedintele Curţii de Apel Suceava, Maria Andrieş, şi preşedintele Judecătoriei Fălticeni, Emanuela Dieac.

Ministrul Justiţiei a tăiat panglica inaugurală, iar apoi a vizitat împreună cu celelalte autorităţi noul sediul al Judecătoriei din Fălticeni. Robert Cazanciuc a declarat după ce a inaugurat noul sediu că eforturile de consolidare a infrastructurii trebuie dublat de un efort de consolidare a independenţei justiţiei. El a vorbit şi de un proiect prin care populaţia să aibă acces gratuit la legislaţia din România. „nu e normal să ceri oamenilor să cunoască legea, dar să le ceri bani pentru a o studia”, a spus Robert Cazanciuc.

Judecătoria din Fălticeni are o suprafaţa de 3.320 de metri pătraţi, iar clădirea are subsol, demisol, parter şi patru etaje. Valoarea investiţiei s-a ridicat la suma de 3 milioane de euro. Noua Judecătorie are trei săli de judecată, două pentru penal şi una pentru civil. Până a se muta în noul sediul Judecătoria din Fălticeni a funcţionat într-o clădire a primăriei acestui municipiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava