MOPAN Suceava

Locuințele izolate care nu au putut fi racordate până acum la rețeaua de electricitate vor fi dotate cu celule fotovoltaice. Anunțul a fost făcut vineri la Suceava de către ministrul mediului, Grațiela Leocadia Gavrilescu, care s-a întâlnit la Palatul Administrativ cu primarii și șefii de deconcentrate din județ, reuniune la care au participat secretarul de stat Eugen Constantin Uricec, prefectul Mirela Elena Adomnicăi, subprefectul Silvia Boliacu, senatorii Ioan Stan, Virginel Iordache și Ilie Niță, deputații Alexandru Rădulescu și Emanuel Havrici.

Gavrilescu a declarat că proprietarii caselor fără curent electric vor putea accesa începând cu data de 15 octombrie bani de la Administrația Fondului de Mediu în baza unor proiecte în vederea montării de celule fotovoltaice. Programul, a spus Gavrilescu, se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Energiei.

”Am cerut primarilor să se implice și să ajute cetățenii să depună documentele necesare. Primarul din Moldovița mi-a spus că la el în comună sunt 200 de case care nu au curent electric. La nivel național sunt peste 9.000 de locuințe fără electricitate”, a spus ministrul mediului.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava