Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul Mediului, Grațiela Leocadia Gavrilescu, a declarat într-o conferință de presă susținută vineri, la Palatul Administrativ din Suceava, că primăriile localităților din județ unde există depozite temporare de deșeuri au obligația de a le închide și de a reloca gunoaiele la platformele ecologice în speță cea de la Moara care încă nu este funcțională aflându-se în faza de contractare a operatorului.

În schimb, șeful Administrației Naționale pentru Protecția Mediului, Viorel Toma, a spus în aceeași conferință, că mutarea deșeurilor nu este necesară, dacă s-a respectat autorizația. Cu alte cuvinte în acest caz gropile de gunoi temporare pot fi închise insituu.

În județ sînt depozite temporare la Fălticeni, Rădăuți, Ilișești, Ipotești și Gura Humorului și platforme ecologice încă nefuncționale la Moara și Pojorîta platforme care fac parte din Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor.

Ministra Gavrilescu a spus că depozitele temporare de pe raza județului nostru ar urma să fie închise între lunile noiembrie și ianuarie, iar în mod normal gunoaiele trebuie relocate la platformele ecologice de la Moara și Pojorîta pe banii primăriilor. Ea a dat de înțeles însă că autorizațiile de mediu ar putea fi prelungite, în unele situații.



VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava