Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 20 octombrie, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, va fi prezentă la Palatul Administrativ din Suceava, unde se va întîlni cu mai mulți primari și șefi de instituții din județ. Prefectul Mirela Adomnicăi a afirmat că ministrul va purta discuții cu primarii din localitățile unde sînt amenajate depozite temporare de deșeuri, pentru găsirea de soluții în vederea închiderii acestora. Depozitele temporare sînt la Fălticeni, Rădăuți, Ilișești, Ipotești și Gura Humorului.

Prefectul a mai spus că la întîlnire vor fi prezenți și primarii din comunele Moara și Pojorîta. În cele două localități s-au construit depozite ecologice de deșeuri, care încă nu sînt funcționale. De asemenea, la întîlnirea de la Palat va fi prezent și primarul Sucevei, Ion Lungu, dat fiind faptul că municipalitatea va fi principala beneficiară a platformei de la Moara.

Vor mai participa la discuții șefii Agenției de Protecția Mediului, Gărzii de Mediu, Gărzii Forestiere, Direcției Silvice, ISU, Direcției de Sănătate Publică, Sistemului de Gospodărire a Apelor și Consiliului Județean. După întîlnirea de la Suceava, Grațiela Gavrilescu va merge la depozitul temporar de deșeuri de la Fălticeni. Ministrul va sosi la Suceava de la Iași, iar sîmbătă va fi în Neamț.

Ministrul mediului va fi însoțit de secretarul de stat Eugen Constantin Uricec, de președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM), Viorel Toma, de comisar general adjunct Robert Szep, de la Garda Națională de Mediu, director ANPM Corina Lupu,  directorul Direcției Biodiversitate, Adi Croitoru, și consilierii de ministru  Dorina Grunfeld, Flavius Ardelean, Gheorghe Popa și Răzvan Alecu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava