• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ministrul Educatiei, suceveanul Valentin Popa, condamna demersul liderului PNL, Ludovic Orban, de a face plângere penala premierului Viorica Dancila.

„Este un gest lipsit de responsabilitate și de un fundament real și care, din păcate, are drept singur scop să pună la îndoială legitimitatea  deciziilor și munca unui Guvern ales pe principii democratice, de libertate deplină a cetățeanului.

Plângerea penală a domnului Orban nu face decât să amplifice starea de tensiune inițiată prin declarațiile publice ale Președintelui României, încercând să pună acum o presiune nedreaptă pe Doamna Prim-Ministru, precum și pe întregul Executiv, demers care afectează imaginea statului de drept din România, inclusiv la nivel european. Și acest tertip, cel folosit astăzi, ne arată capacitatea limitată a unor oameni politici din România, care ajung la măsuri disperate și gesturi extreme doar pentru a-și îndeplini țelul de o viață, anume cel de a ajunge, prin orice mijloace, la putere”, a declarat Valentin Popa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava