• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un minor a fost accidemntat de o autoutilitară cu remorcă în timp ce traversa o trecere de pietoni din municipiul Suceava. Accidentul a avut loc vineri după amiază, la volanul autoutilitarei aflându-se un tânăr de 26 ani, din comuna Tarcău, judeţul Neamţ. În timp ce circula pe strada Calea Obcinilor, în momentul în care a ajuns la trecerea pentru pietoni din vecinătatea staţiei pentru mijloace de transport în comun, marcată şi semnalizată corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere, accidentând un minor de 15 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii în mod regulamentar.

În urma accidentului minorul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale, leziunile fiind uşoare. Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând valoarea 0,00 mg/l. Conducătorului auto i-au fost prelevate şi mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava