• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sâmbără,  28 aprilie,  ora 17.50, în timp acționa pe raza comunei Voitinel, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a observat un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr ce părea a fi minor, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliție, însă tânărul de la volan a continuat deplasarea circa 400 de metri, după care a pătruns brusc în curtea unui imobil, a oprit mașina și a coborât, cu intenția de a pătrunde în imobil, însă a fost somat de polițiști și s-a oprit.

Cu ocazia legitimării, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul de la volan este un localnic de 15 ani, care locuiește în imobilul în curtea căruia a pătruns, nu posedă permis de conducere și a luat autoturismul ce aparține tatălui său  fără știrea acestuia.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava