Concert pascal
MOPAN Suceava

O minoră a fost accidentată în urma unui accident care a avut loc sâmbătă în municipiul Vatra Dornei. Poliția Suceava a informat că un șofer în vârstă de 46 de ani, din Vatra Dornei, care conducerea mașina pe str. Parcului, din direcția Unirii spre pârtia „Veverița”, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga acroşând un autoturism circula în aceeaşi direcţie de mers și al cărui conducător auto începuse manevra de depășire.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 14 ani din Vatra Dornei, pasager pe bancheta spate a  autoturismului care circula regulamentar.
Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 46 de ani, respectiv 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt șofer și li s-au recoltat şi probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de fapta de „vătămare corporală din culpă ”, cercetările fiind efectuate de către Compartimentul Rutier Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava