• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O minoră în vârstă de 14 ani a fost ameninţată cu un cuţit în timp ce se îndrepta spre şcoală, agresorul solicitându-i acesteia bani. Fata s-a prezentat vineri dimineaţă la sediul Poliţiei din Rădăuţi unde a reclamat că în urmă cu o zi în jurul orei 12.30, un tânăr necunoscut a acostat-o pe strada Volovăţului, a ameninţat-o cu un cuţit şi i-a furat un telefon mobil. Minora a povestit că totul s-a petrecut în timp ce mergea pe jos dinspre centrul municipiului Rădăuţi către şcoală.

La un moment dat, fata a observat venind un tânăr de aproximativ 25 de ani, care iniţial i-a cerut un leu. După ce l-a refuzat, profitând de faptul că pe stradă nu se aflau trecători, tânărul a scos din buzunar un briceag, cu care a ameninţat-o şi i-a furat telefonul mobil. Potrivit poliţiei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie pentru identificarea autorului şi recuperarea telefonului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava