Concert pascal
MOPAN Suceava

Marți, 12 noiembrie, în urma continuării cercetărilor în cauza din 07.11.2019 privind furtul unor bunuri în valoare de circa 2.700 lei din imobilul nelocuit al unui bărbat de 53 de ani din comuna Șcheia, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Șcheia au reușit identificarea autorilor ca fiind doi minori, unul de 14 ani și celălalt de 16 ani, ambii localnici.

Astfel, în baza mandatelor emise de instanță, la 12.11.2019, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, ocazie cu care, la domiciliul minorului de 14 ani a fost identificat și ridicat un bun în valoare de 1.000 lei care face obiectul cercetărilor într-un alt dosar penal de furt, faptă comisă la 09.11.2019, dintr-o baracă a proprietății unui bărbat de 41 de ani din municipiul Suceava, de pe raza comunei Șcheia.

Cei doi suspecți au fost conduși la sediul Poliției comunale Șcheia pentru cercetări, față de minorul de 16 ani, ce a recunoscut comiterea faptei, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Celălalt suspect a fost audiat, fiind cercetat în stare de libertate, urmând să fie expertizat din punct de vedere medico-legal psihiatric.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a celor doi suspecți, dosarele penale de furt calificat urmând să fie soluționate procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava