MOPAN Suceava

Minorul de 17 ani care a provocat accidentul de la Păltinoasa cu patru mașini și doi răniți, după ce a condus beat, a ajuns în arestul Poliției Suceava. Reamintim că vineri, în jurul orei 19.00, un minor de 17 ani, din comuna botoșăneană Lunca, satul Zlătunoaia, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17, pe str. Carierei din orașul Gura Humorului, ajungând la intersecția cu DN17, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule compus din cap trăgător și remorcă. Acesta, la rândul său a ricoșat în alte două autoutilitare condus din sens opus.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor celor două autoutilitare acroșate de ansamblul de vehicule.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, cu excepția minorului de 17 ani, pentru acesta rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Minorul nu posedă nici permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă, față de minorul de 17 ani fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava