Concert pascal
MOPAN Suceava

Un bătrân de 74 de ani din Dumbrăveni a fost protagonistul a două accidente fiind lovit în aceeași zi de două mașini în timp ce se deplasa în calitate de biciclist. Prima lovitură a luat-o la prînz iar a doua seara. A scăpat cu viață. Iată cum s-au derulat evenimentele:

La data de 22 ianuarie în jurul orelor 13:00, un bărbat de 74 ani din Dumbrăveni se deplasa cu bicicleta pe DN29 în Salcea, moment în care a intrat în coliziune cu autoutilitară, care circula în fața sa.  În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.  Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava. Biciclistul a fost testat și el cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”,  faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 şi 3 din Codul Penal.

Ulterior, în aceeași zi, în jurul orei 19:25, bărbatul de 74 ani a fost implicat într-un nou eveniment rutier. Astfel, un bărbat din Capu Câmpului în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din Suceava, dinspre str. Traian Vuia înspre str. Ana Ipătescu, l-a surprins și accidentat pe bărbatul de 74 ani, care traversa strada prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 74 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Bărbatul de 74 ani nu a mai putut fi testat cu aparatul etilotest, recoltându-i-se mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”,  faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 şi 3 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava