Concert pascal
MOPAN Suceava

Are 67 de ani şi este încă singură. Nu şi-a găsit sufletul pereche şi tatăl ei ar fi principalul „vinovat”. Iar asta deoarece “era prea bun”, l-a luat ca model în viaţă şi niciun bărbat pe care l-a întâlnit disponibil nu s-a ridicat la înălţimea lui, potrivit click.ro.

Mirabela Dauer a mărturisit în emisiunea Constantin 60’ de la Prima Tv, realizată de Alexandru Constantin, că a avut un tată superb. „Era şi frumos, şi deştept. Parcă era un prinţ arab. Avea ochii albaştri, superbi. În plus, a fost un soţ perfect, a alintat-o pe mama, şi-a adorat copiii. A avut toate calităţile. L-am iubit foarte tare, l-am divinizat, cred că de asta am rămas nemăritată, pentru că pe toţi iubiţii mei i-am comparat cu el. Şi nimeni nu s-a ridicat la înălţimea lui, la valoarea lui. Văzând în familie că soţul trebuie să-şi respecte soţia, să o iubească, aşteptările mele au fost mari”, a declarat cântăreaţa, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/mirabela-dauer-din-cauza-tatalui-nu-mi-am-gasit-sufletul-pereche

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava