Concert pascal
MOPAN Suceava

Mirabela Dauer (68 de ani) a avut parte de o carieră de succes în muzică, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din generația de aur. În dragoste însă, interpreta care a cântat atât de frumos iubirea a avut parte numai de ghinion. S-a căsătorit de două ori și de fiecare dată a ajuns la divorț, ultima experiență fiind un adevărat coșmar pentru artistă, potrivit click.ro.

Mirabela s-a căsătorit devreme, la vârsta de 18 ani. S-a măritat cu Willy Dauer ca să fie liberă şi să poată merge la chefuri fără ca tatăl ei, care era cam sever, să-i impună o oră de întoarcere acasă. Căsnicia cu Willy Dauer a ţinut doar cinci ani și s-a destrămat când solista s-a întors din primul ei turneu, conform sursei citate.

Mirabela a vorbit peste ani despre cea de-a doua căsnicie, care a fost un iad! ”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a mărturisit artista, potrivit Click!.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/mirabela-dauer-ghinion-dragoste-batuta-de-sot-cu-fierul-de-calcat

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava