CRaciun in Bucovina 2019

Miranda Kerr a dat naştere unui băieţel, care a primit numele Hart, informează contactmusic.com. Acesta este primul ei copil împreună cu soţul său, Evan Spiegel.

Modelul în vârstă de 35 de ani – care mai are un copil, Flynn, în vârstă de şapte ani, împreună cu fostul ei soţ, Orlando Bloom – a devenit mamă pentru a doua oară, luni. Alte detalii nu au fost făcute publice, momentan.

Miranda Kerr şi Evan Spiegel s-au căsătorit, la un an după ce s-au logodit, în mai 2017. Modelul şi miliardarul în vârstă de 27 de ani, fondatorul aplicaţiei Snapchat, şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc la reşedinţa cuplului, în Los Angeles. O sursă apropiată celor doi a spus, la acea vreme, pentru revista People: „Pentru o nuntă mică, a fost nevoie de foarte multă pregătire. Nunta şi petrecerea au fost restrânse, dar luxuriante şi elegante. Miranda s-a implicat foarte mult. Are gusturi foarte fine şi a ştiut exact ce îşi doreşte. Este o persoană foartre drăguţă. Este foarte fericită că s-a căsătorit cu Evan.” La nunta Mirandei Kerr cu Evan Spiegel au participat 40 de persoane.

Miranda şi Evan au înveput să se întâlnească în 2014. S-au logodit în iulie 2016, când modelul a anunţat că ea şi partenerul ei de viaţă nu vor întreţine relaţii intime până când nu se vor căsători. „Iubitul meu este foarte tradiţionalist. Noi nu putem… Adică… aşteptăm.”, a spus Miranda Kerr la acea vreme, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava