• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miranda Kerr este îngrijorată că soțul ei, Orlando Bloom, o va înșela, informează showbizspy.com.
Actorul și actrița Condola Rashad, 26, vor intra în pielea lui Romeo și, respectiv a Julietei, iar Miranda nu este deloc încântată. După ce Orlando și Condola au fost văzuți recent flirtând și pupându-se la un eveniment, Miranda a devenit bănuitoare.

O sursă apropiată vedetei a declarat: ”Este îngrozită de cât de apropiați au devenit în timpul repetițiilor. Prietenii ei tot vorbesc despre chimia care există între Orlando și Condola… ea l-a confruntat, dar el i-a spus că între ei nu este decât o relație profesională.”

 

Miranda Kerr se teme că Orlando Bloom o va înșela, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava