MOPAN Suceava

Mihaela Rădulescu a fost aspru criticată după ce i-a atras atenţia unei concurente de 14 ani de la «Românii au Talent» că este grasă. Afirmaţiile ei au iritat o ţară întreagă şi au provocat o adevărată avalanşă de comentarii acide în mediul online, scrie click.ro.

„Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin nu mai treci de mine”, i-a spus Mihaela Rădulescu uneia dintre fete. Comentariul divei a stârnit o conversaţie aprinsă între aceasta şi Andra, care a explicat că ea nu caută talente trase prin inel la «Românii au talent».

Mircea Badea şi-a spus şi el punctul de vedere despre acest subiect controversat postând un mesaj destul de dur pe Facebook la adresa Crinei Cătinean, fetiţa de 14 ani care a participat împreună cu prietena ei, Ştefana Oltean, la „Românii au talent”.

„Problema, dragă Lidia, apare la următoarea frază a ta: «Adevarata problemă e cea în care îi spui unui copil de 14 ani că e gras.» E na?!?! Repet ce am scris mai jos: dacă nepoata mea de şapte ani, care face judo, are 200 de grame peste categorie, nu intră pe saltea la concurs. Dacă fata asta de 14 ani, foarte mobilă de altfel, făcea parte din lotul de gimnastică, era cântărită zilnic. La ce se vede în poză, n-o primeau la antrenament până nu dădea jos.”, a scris Mircea Badea pe reţeaua de socializare.

Citește articolul complet și vezi ce a mai spus Mircea Badea, accesând:  http://www.click.ro/vedete/romanesti/mircea-badea-mesaj-dur-pentru-fata-facuta-grasa-de-mihaela-radulescu-la-romanii-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava