MOPAN Suceava

Chopper Academy MC organizează în perioada 31 iulie – 2 august 2015, la Suceava, prima ediţie a Festivalului Black and White Motorfest. Evenimentele vor avea loc pe platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei, şi sunt organizate îmrpeună cu membrii Chopper Academy MC Suceava. Invitaţii speciali ai evenimentului din Suceava vor fi Mircea Baniciu & Band, Cargo, Bucovina, Aproape Unplugged şi The Iron Cross.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, de la ora 16:00, pe platoul Cetăţii de Scaun, după care va urma primirea invitaților din țară, socializare, mâncare la ceaun şi grătar, multă bere, muzică și voie bună. De la ora 20:00 va începe concertul susţinut de trupa Aproape Unplugged, după care, de la 21:30, pe scena de pe platoul cetăţii (în zona parcării) va urca Mircea Baniciu. De la ora 23:00 va fi aprins focul de tabără, care va fi „întreţinut” de cei doi membri ai trupei Aproape Unplugged, Vlad Nedelcu şi Gilly Barbu, după care, până dimineaţa va fi organizată o pertecere cu multă bere şi muzică.

Ziua a doua, sâmbătă, va începe la ora 12:00, cu parada motocicliştilor. Aceştia vor pleca de la Cetatea de Scaun a Sucevei, vor merge pe principalele artere de circulaţie din municipiu, după care se vor opri în parcarea Iulius Mall Suceava. De la ora 14:00 şi până la 17:00 este program de voie bună, iar de la ora 17:00 vor începe concursurile între participanţi. Seara de sâmbătă este rezervată concertelor rock. Acestea vor începe la ora 20:00 cu Andrei Cerbu şi trupa lui, The Iron Cross. De la ora 21:00 va începe concertul susţinut de Bucovina, una dintre cele mai cunoscute trupe de rock din România, iar de la 22:00 va începe concertul susţinut de Cargo. Petercerea va continua până dimineaţa, cu muzică şi multă bere.

Duminică, 2 august va avea loc închiderea festivalului.

De precizat că pentru suma de 45 de lei, cei interesaţi pot să achiziţioneze tricoul oficial al Festivalului Black and White Motorfest la Suceava. Toţi cei care vor cumpăra tricouri sunt înscrişi automat la tombola festivalului, marele premiu fiind un chopper. Tricourile pot fi cumpărate la „31 Motors Pub” din Suceava , sau se pot comanda pe mail, la adresa camcsv@gmail.com.

La festivalul de la Suceava sunt aşteptaţi să fie prezenţi peste 2.000 de participanţi din înteraga ţară. Potrivit organizatorilor, „festivalul se adresează tuturor celor ce simt nevoia să iasă din rutină, celor care își doresc să cunoască mai multe lucruri despre motociclete, celor ce vor să cunoască poveștile de prin lume a motocicliștilor și întregii comunități, a oamenilor pasionați sau nu de motoare.

Acest eveniment este organizat din pasiune și suflet pentru oameni cu ajutorul membrilor și a susținătorilor”.

Mircea Baniciu, Cargo şi Bucovina vor concerta în acest week-end, la Suceava, la Festivalul Black and White Motorfest, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava