• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Eurodeputatul independent Mircea Diaconu reeditează turul României, așa cum a făcut-o în fiecare an, și va ajunge la Suceava miercuri, 6 iunie, pentru a continua să comunice cu cetăţenii, a-și prezenta raportul de activitate de la începutul mandatului în forul legislativ european și a discuta despre cum arată România în Anul Centenarului și al Patrimoniului Cultural European.

Un alt subiect al discuţiilor va fi proiectul europarlamentarului de organizare a unei reţele naţionale  de  repere  ale  civilizaţiei spaţiului românesc, care să studieze, expună, dezbată și promoveze civilizaţia românească și să conducă la o adevărată «Renaștere culturală» a ţării, rezultată în urma unui discurs istoric și identitar obiectiv, documentat, lipsit de complexe sau constrângeri politice.

Întâlnirea va avea loc la restaurantul Centru Vechi Strada Vasile Bumbac nr. 3, la ora 13:00

Alte detalii organizatorice referitoare la turul României sunt prezentate pe pagina www.facebook.com/mirceadiaconu.independent și pe site-ul www.mirceadiaconu.eu

 

Mircea Diaconu, la Suceava, într-o nouă ediție a turului României, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava