MOPAN Suceava

Mircea Solcanu, fost prezentator al emisiunii ”PoveŞtiri de noapte” (Acasă TV), a fost nevoit să renunţe la micul ecran, în urmă cu cinci ani. Nu şi-a mai găsit un loc de muncă în televiziune, în urma comentariului acid la adresa familiei lui Ionuţ, puştiul sfâşiat de câini, aşa că s-a reprofilat. Retras în oraşul natal, Constanţa, Mircea şi-a lăsat plete de Făt-Frumos şi a devenit student la Actorie, potrivit click.ro.

Fost prezentator tv, Mircea Solcanu (43 de ani) şi-a luat timp pentru a se îngriji în principal de sănătatea sa. În 2012, el a fost nevoit să treacă printr-o intervenţie chirurgicală extrem de riscantă la Viena, pentru îndepărtarea unei tumori la cap. Operaţia a reuşit, cu succes, dându-i răgaz să îşi reevalueze priorităţile: “Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul.”, a declarat el, imediat după operaţia suferită, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mircea-solcanu-viata-noua-dupa-operatia-pe-creier-unde-s-retras-si-cu-ce-se-ocupa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava