Targul de toamna Produs in Bucovina
Comenzi MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunțat că au fost alocate 20 de milioane de lei, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru lucrări la Centura municipiului Rădăuți.
„Așa cum am estimat  anterior, banii au fost alocați și au intrat în contul  Direcției Regionale pentru Drumuri și Poduri Iași – DRPD. Ordinul de începere a lucrărilor va fi semnat joi 26 aprilie”, a declarat prefectul Mirela Elena Adomnicăi.
Lucrările ce vor fi executate vor consta  în mutări sau protejări de rețele electrice aferente Tronsonului R4, în valoare de 400000 lei, lucrări la  structurile de poduri și pasaje de cale ferată, și de expropriere.
Tronsonul R4 are o lungime de circa 3,5 km, pleacă din sensul giratoriu al intersecției cu DN 17A, traversează DN 17A, calea ferată Dornești – Nisipitu pe un pasaj, parcurge terenuri din intravilanul municipiului Rădăuți și ajunge la kilometrul  zero de plecare. Mirela Adomnicăi a precizat că până în prezent, la acest obiectiv de investiții s-au finalizat mai multe prestații, respectiv intabularea dreptului de proprietate al statului și a dreptului de administrare al CNAIR asupra coridorului de expropriere, întocmirea documentației cadastrale individuale, precum și a rapoartelor de evaluare pentru 53 de imobile din cele 556 imobile cuprinse în HG 175/2012, privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării Varianta de ocolire Rădăuți, reprezentând 10% din cărțile funciare individuale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava