MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, a centralizat în urma dezbaterii publice care a avut loc săptămâna aceasta la sediul partidului peste 50 de pagini cu amendamente pentru modificarea Legilor Educației. Mirela Adomnicăi a spus că toate amendamentele vor fi depuse luni dimineață la Comisia pentru învățământ din Camera Deputaților.

„Întâlnirea din cadrul Cafenelei Politice, a fost într-adevăr o dezbatere, care a durat mai bine de trei ore. Sunt convinsă că am fi continuat să discutăm, dacă ora nu ar fi fost atât de târzie. Una peste alta, am avut parte la sediul PSD Suceava de discuții constructive și de o participare reprezentativă, de la lideri de sindicat, la directori de școli, profesori, inspectori școlari, învățători, părinți, bunici”, a precizat Adomnicăi. Ea a subliniat faptul că toți cei prezenți au avut același interes, de a rezolva cât mai multe dintre problemele sistemului educațional din România.

„Îmi doresc ca o parte cât mai mare dintre propunerile formulate în cadrul dezbaterii de ieri să se concretizeze în modificări legislative și vă asigur că, în calitate de parlamentar, voi face toate demersurile în acest scop. Cu toții suntem de acord că e nevoie de reformă și că proiectele de legi nu acoperă și nu rezolvă problemele din învățământ. Tuturor celor care ați participat la dezbatere vă mulțumesc încă o dată, iar mulțumirile merg și către voi, cei care ați urmărit transmisia live pe această pagină”, a transmis Mirela Adomnicăi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava