• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi,  a  inspectat, luni  22 ianuarie 2018, în jurul orei  prânzului, mai multe porțiuni din drumurile naționale aflate în aria de competență a secțiilor de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung, respectiv DN2, de la Suceava spre Fălticeni, și DN 17, Suceava-Păltinoasa, unde au fost probleme privind circulația rutieră, de dimineață, din cauza zăpezii și a gheții. Prefectul a precizat că pe parcursul nopții de duminică spre luni s-a intervenit pe drumurile naționale cu  circa 60 de utilaje, peste  700 tone de sare,  peste   15 tone de clorură de calciu și 6,5 tone de produs  ecologic. Luni, la ora verificărilor în teren,  drumurile naționale erau la negru, în general, mai puțin DN 17A, unde se circula în condiții de zăpadă frământată pe porțiunea de drum care merge spre Palma, pe  drumurile care leagă  Vicovu de Sus de  Vicovu de Jos, și Marginea –Păltinoasa.  Prefectul județului  Suceava a adăugat că, la această oră,  pe drumurile aparținând de SDN Suceava se circulă  la negru,  doar pe alocuri circulația fiind  îngreunată.  „Suntem mereu în legătură cu Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, pentru refacerea stocurilor de antiderapant, cantitatea de antiderapant fiind suplimentată, prin act adițional,  cu circa 3000 de tone”, a declarat prefectul Mirela Elena Adomnicăi.
Prefectul a mai spus că pentru județul Suceava nu a fost emisă avertizare meteo de cod galben de ninsori viscolite, pentru perioada la care facem referire, dar condițiile meteo au fost de cod galben,   mai ales în zona de munte. Pentru județul Suceava a fost emisă doar o atenționare de cod galben de ceață și polei, pentru perioada 21 ianuarie, ora 22,30 – 22 ianuarie, ora 13.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava