Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, consideră că actualul șef al administrației județene, Gheorghe Flutur, se agată de orice investiție din județ, chiar dacă nu are nici o legătură cu el. Mirela Adomnicăi a făcut referire în special la recentul anunț a lui Gheorghe Flutur cu privire la recepția finală a DN 18.

Vă prezent în continuare comunicatul de presă transmis de Mirela Adomnicăi:

Am asistat din nou la o inaugurare care n-are nimic de-a face cu interesul sucevenilor, ci cu interesul electoral al președintelui Flutur. Drumul național care traversează Ciocănești și Cirlibaba a fost dat în trafic din primăvara anului trecut. De atunci și nu de acum „acest drum deschide o perspectivă turistică și scurtează cu 100 de kilometri distanța dintre Suceava și granița cu Ungaria”. Singurul efort depus de dl. Flutur pentru concretizarea acestui obiectiv a fost prezența sa de ieri, cu scopul de a bifa o nouă apariție electorală în presa locală.

Dincolo de faptul ca autoritățile au întârziat nejustificat de mult formalitatea recepției lucrării, este jenantă dorința dlui Flutur de a se agăța de orice investiție din județ, indiferent dacă și-a adus sau nu aportul la proiectul respectiv.

Recepția la terminarea lucrărilor (și nu finală, care va fi abia după ce expiră 2 ani de garanție, dar nu-i așa, devansăm în scop electoral și recepția finală dacă trebuie) s-a bucurat de participare primarilor comunelor Ciocănești și Cârlibaba. Dincolo de promovarea electorală a celor doi primari, care nici ei n-au avut vreo contribuție, a fost bine până la urmă. Unul dintre ei a mulțumit și constructorului care, prezent fiind la fata locului, n-a ,,avut nimic de spus”. Ce-i drept, el nu candidează. Dar candidează dl Flutur și mă aștept să se prezinte inclusiv la recepția centurii ocolitoare a Sucevei,  deși și aceasta a fost dată în trafic în cursul anului trecut, degrevând astfel traficul din municipiu.

Ca prefect, m-a interesat ca lucrările abandonate pe care le-am găsit sa fie finalizate și sucevenii să beneficieze de ele. Ceea ce s-a întâmplat și circulăm pe cele 2 investiții „istorice” încă din 2019.

Pe dl Flutur, ca președinte al Consiliului Județean, l-a interesat în acest mandat doar imaginea sa și mai puțin binele sucevenilor. #Destul! E timpul pentru Suceava!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava